onsdag 25 mars 2009

Smarta saker...


En smart hållare för disktrasan! Perfekt att fästa i vasken, men funkar lika bra på kökskaklet.

Hållaren fästs med en speciell ”fästpropp” som är fri från klister. Den har ett speciellt material som bara fäster på glansiga ytor. Du slipper klisterrester och fula borrhål – bara att fästa upp där man vill ha den. Som en sugpropp, fast bättre!
Finns på Bluebox.

I små badrum är det extra välkommet med smarta förvaringslösningar... Nu kan du kombinera toalettpappershållare och tidningsställ med denna hållare/hylla!
Hållaren har plats för två toalettrullar och har ett djupt fack där du kan ställa böcker och tidningar. Finns oxå på Bluebox.



Har du samma problem som jag, ingenstans att hänga kökshanduken. Jag tänkte införskaffa mig denna hängare från ikea som man kan fästa på insidan av ett skåp...jätte bra, tycker jag.








Du står vid spisen och lagar mat, blir kladdig om fingrarna, och måste sträcka dig lååångt för att kunna nå handduken eller disktrasan. Eller något som är lika irriterade är när disktrasan och svampen ramlar ner i vasken hela tiden, istället för att snyggt balansera vid vaskens kant. Känns det igen? Nu är det slut på det! No more! Detta finurliga ställ placerar du exempelvis på diskbänken och här kan du enkelt hänga din diskhandduk/disktrasa, lägga din disksvamp/skrubb eller andra behändiga ting, så att du har det nära till hands när mest du behöver det. Finns på bluebox.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är förtjust i alla smarta ideer, precis som på dina bilder. :)

Wasadottir sa...

Vad roligt =) tack så mycket.