torsdag 27 november 2008

Granen står så grön och grann i stugan...


Nu är det hög tid att börja planera var granen ska stå i år. Jag har redan sett ut en plats. Själv föredrar jag plastgran...nu häpnar ni säkert, he he...men det e sant. Granen är helt perfekt i plast och dessutom så plockar jag fram den på första advent. Jag älskar julen, och allt pynt och mys som jag tidigare nämnt. Men när julen e slut...då åker allt ut. Så en månad står vår gran, hellre har jag gran innan jul än efter jul.
Personligen gillar jag det amerikanska utseendet. Kanske inte när det typ är blinkande lampor o sånt hysteriskt. Men jag tycker dock att granen skall pyntas!!! Och det är många svenskar ganska dåliga på...sorry, men det e sant.
Rösta gärna...på vilken gran som du föredrar här till höger.








1 kommentar:

Camilla sa...

Jag är lika uppspelt som dig inför advent. Älskar pyntandet, ljusen och de härliga dofterna ifrån köket. Hemma hos mig finns det ingen gran, men mina föräldrar har alltid en vackert klädd julgran, dock anser vissa att det är en "städad" sådan. :)
Vem vet, efter min shoppingrunda idag kanske jag har inhandlat en alldeles egen julgran, blev faktiskt sugen efter att ha sett alla de vackra bilderna du har på din sida. Ha en underbar och vacker 1:a advent. / Camilla